Boruto: New Generations Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Boruto: New Generations Szerepjáték

-------------

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Legutóbbi témák
» Humor, poén
Viharfelhő Völgy I_icon_minitimeSzomb. Márc. 29, 2014 6:52 am by Gobi no Kouko

» Jutsu Alkotás
Viharfelhő Völgy I_icon_minitimeSzomb. Márc. 29, 2014 6:40 am by Gobi no Kouko

» Fontos Hírek
Viharfelhő Völgy I_icon_minitimeHétf. Szept. 03, 2012 4:48 am by Konan

» Blazer Drive FRPG
Viharfelhő Völgy I_icon_minitimeHétf. Júl. 30, 2012 5:14 pm by Uchiha Sasuke

» Fairy Tail Szerepjáték
Viharfelhő Völgy I_icon_minitimeSzomb. Júl. 28, 2012 7:25 am by Uchiha Sasuke

» Viharfelhő Völgy
Viharfelhő Völgy I_icon_minitimeSzomb. Feb. 25, 2012 1:03 pm by Sumaru Ruriko

» Mesélőt, játákostársat, csapattársat keresek!
Viharfelhő Völgy I_icon_minitimePént. Feb. 17, 2012 5:36 am by Nara Shikamaru

» Csevegő
Viharfelhő Völgy I_icon_minitimePént. Feb. 17, 2012 5:20 am by Sumaru Ruriko

» Teknős Sziget
Viharfelhő Völgy I_icon_minitimeSzer. Feb. 15, 2012 12:27 pm by Vendég

Top posters
Nara Shikamaru
Viharfelhő Völgy I_vote_lcapViharfelhő Völgy I_voting_barViharfelhő Völgy I_vote_rcap 
Uchiha Sasuke
Viharfelhő Völgy I_vote_lcapViharfelhő Völgy I_voting_barViharfelhő Völgy I_vote_rcap 
Konan
Arashi Shūichi
Sumaru Ruriko
Oichi Shigeaki
Raidon Hoshi
Gobi no Kouko
Kaoru Wada

Viharfelhő Völgy

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Viharfelhő Völgy Empty
TémanyitásTárgy: Viharfelhő Völgy   Viharfelhő Völgy I_icon_minitimeSzer. Feb. 15, 2012 12:38 pm

Egy elszigetelt völgy valahol a Villám Országának a területén; ideális hely olyanoknak, akik edzeni szeretnének, s közben nem akarják, hogy megzavarják mások.
Vissza az elejére Go down
Arashi Shūichi
Genin
Genin
Arashi Shūichi

Hozzászólások száma : 5

Karakterinformáció
Chakra:
Viharfelhő Völgy Left_bar_bleue1000/3000Viharfelhő Völgy Empty_bar_bleue  (1000/3000)
Szint: 1. szint
Kekkei Genkai: -

Viharfelhő Völgy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Viharfelhő Völgy   Viharfelhő Völgy I_icon_minitimePént. Feb. 17, 2012 8:50 am

Lassú, nyugodt tempóban indultam le a hosszú lépcsősoron; meguntam a Nyolcfarkúval való tréninget, így hát úgy döntöttem, ideje hazaindulni. Kezeimet a zsebemben pihentettem, íriszeim semmit mondóan meredtek a vakvilágba. Elfáradtam, sokat kivett belőlem a mai edzés, ami meglehetősen jól sikerült ahhoz képest, hogy semmi kedvem se volt hozzá és csak a Hachibi nyaggatása miatt jöttem el ide, a Viharfelhő Völgybe, ami állandó edzésterepemként szolgált. Ez volt az egyetlen hely, ahol ritkán lehetett látni embereket, kézenfekvő volt, hogy itt tanuljam meg irányítani a testembe zárt fenevadat. A lépcsőfokok vészesen fogytak, hamarosan a végükre értem. Jobbommal kisepertem a sötétbarna lélek tükreimbe lógó izzadt tincseket, majd beletúrtam a nem túl szokványos kék hajamba. Hogyan tovább és mihez kezdjek? Mit akarok elérni ebben az életben? Ezek a gondolatok már jó ideje nyomasztottak, ámbátor még most sem tudok válaszolni rájuk. Valószínűleg nekem is azt kéne szajkóznom, hogy híres shinobi akarok lenni és Én akarom megváltani a Világot, akárcsak a társaim, de nem tartom lehetségesnek, hogy bárki is véghez vigye ezeket, elvégre a Világunk menthetetlen, a folytonos romlás jellemző rá, napról napra egyre rosszabb minden. Az emberek pedig csak kárt tesznek mindenben. Nálunk szánalmasabb és kártékonyabb faj talán nincs is a földön... szánalmasak vagyunk! Eme gondolatmenet közben halk sóhaj szakadt fel a mellkasomból, olyan, amilyet az - az ember hallat, aki már nem tud bízni, az - az ember, aki már semmiben sem hisz: ilyen voltam Én is azóta, hogy Gyūki a testembe került. Az emberek megutáltak, kiközösítettek, kívülállóként Én tapasztalhattam meg leginkább az emberi kegyetlenséget. De igazuk van: úgy vélem, hasonlóan cselekednék, ha valaki más lenne a gazdateste annak a fenevadnak, aki sokak életét elvette.
~ Talán jobb lenne, ha elhagynám a falut és új életet kezdenék valahol, ahol nem tudnak a múltamról. - gondolkoztam, ám nem sokáig ugyanis egy hosszú szőke hajú lánnyal találtam szemben magam.
Sumaru Ruriko
Genin
Genin
Sumaru Ruriko

Karakterinformáció
Chakra:
Viharfelhő Völgy Left_bar_bleue1000/3000Viharfelhő Völgy Empty_bar_bleue  (1000/3000)

Viharfelhő Völgy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Viharfelhő Völgy   Viharfelhő Völgy I_icon_minitimePént. Feb. 17, 2012 9:34 am

- Utálok unatkozni, ezt maga is tudja nagyon jól, nem igaz hogy nincs valami egyszerű küldetés amit meg kellene csinálni - hisztizek egyszerűen a Raikage előtt, aki viszont szemmel láthatóan nem foglalkozik velem igazán, így inkább abbahagyom, és mérgesen kicsörtetek az épületből, leugorva számos lépcsőn, és megkerülve pár embert, akik éppen oda tartanak, ahonnan én elfelé igyekszem.
~Ezt komolyan nem hiszem el, most direkt engem szivat csak?! Még hogy nincs küldetés, és mindenki unatkozik... nem érdekel, én nem akarok unatkozni!~
Kifelé tartok a faluból, egy kis völgybe, melynek Viharfelhő a neve, ott legalább kiadhatom a felgyűlt feszültséget. Nem is megyek, inkább szaladok, hogy minél hamarabb odaérjek, és mikor ott vagyok, első lendülettel nekiugrok egy fa törzsének, erősen megrengetve azt, majd tovább ugrándozok, egyik ágról a másikra, tökéletesen gyors sebességgel, nem érdekel hogy valaki megláthat, hát lásson. Éppen denevérszerűen lógok lefelé az egyik fáról, mikor magányos alakot veszek észre, ahogy ballag kifelé. De miért megy el? Mögé penderülök pár nagyobb ugrással, és egy vetődéssel, de szemmel láthatóan, nem figyel rám.
- Hé! - köszönök neki, de mintha észre se venné, így megkerülöm és elé állok.
- Teee figyelj már, hozzád beszélek - lengetem meg előtte a kezem, és teszem csípőre, miközben kicsit előredőlök. Tény, kicsit provokatívan is.
Arashi Shūichi
Genin
Genin
Arashi Shūichi

Karakterinformáció
Chakra:

Viharfelhő Völgy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Viharfelhő Völgy   Viharfelhő Völgy I_icon_minitimePént. Feb. 17, 2012 11:25 am

- Hé! - kiáltott fel egy vékony női hang mögülem, ámbátor nem igazán zavartattam magam, folytattam az utamat vissza Kumogakure no Sato-ba. Fölöslegesnek tartottam leállni beszélni egy olyan alulművelt taggal, aki úgy indít el egy beszélgetést, hogy "Hé", habár ez is több, mint a semmi, amihez hozzászoktam az elmúlt évek során. Tovább indultam, de szemeim sarkából figyeltem a lányt, hogy mit fog tenni: hagy elmenni, vagy újból próbálkozik? Utóbbi mellett voksolt, ugyanis megkerült és az utamat állta. Talán harcolni akar? Miért? Esetleg az Ő szüleit is a Hachibi ölte meg és most bosszút akar állni? Gyakori az ilyen, megtanultam már kezelni az effajta helyzeteket, ámbátor nem mondhatnám, hogy rajongtam értük. Ismét megszólalt a nálam néhány évvel fiatalabbnak tűnő lány:
- Teee figyelj már, hozzád beszélek - lengette meg előttem a kezét, majd csípőre tette a kezét és kissé előredőlt. Vajon ezzel mi a célja? Az amúgy nem létező dekoltázsát akarja villogtatni? Most már azt kívánom, bárcsak valaki olyan zavart volna meg, aki végezni akar velem.
- Rendben, viszont nekem most nincs kedvem hozzád... - válaszoltam színtelen hangon, majd kikerülve a lányt, tovább indultam, ám nem sokáig, ugyanis a lány kissé erőszakosabb módszerekhez folyamodott, annak érdekében, hogy rá figyeljek.
- Hát beléd semmit nem neveltek? Nem illik egy lánnyal így bánni! - fakadt ki gyerekesen. Előbbi mozzanata kissé frusztrált, ámbátor úgy döntöttem, nem adom meg neki azt az örömet, hogy önmagamból kikelve tombolni lásson.
- Igazad van... majd szólj, ha látsz egyet. - szóltam, miközben gúnyosan elvigyorodtam.
- Hm, bocsi azt hittem normális vagy, de látom tévedtem... - felelte egy lesújtó pillantás kíséretében, majd elfordult.
- Ha ez megnyugtat, Én már az elejétől kezdve tisztában vagyok azzal, hogy nem vagy normális... Akkor szia!
Sumaru Ruriko
Genin
Genin
Sumaru Ruriko

Karakterinformáció
Chakra:

Viharfelhő Völgy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Viharfelhő Völgy   Viharfelhő Völgy I_icon_minitimeSzomb. Feb. 25, 2012 1:03 pm

Arashi Shuichi

Kezd kissé bosszantani a fiú. He, miket beszélek, kissé, kissé nagyon, ami azt illeti ennyire bunkónak lenni egy egyszerű megszólítás miatt...
- A nem normális világban, már az a nem normális, aki normális... - felelem neki, mert az érzés kölcsönös, hogy nem kedveljük egymást első ránézésre. A megjegyzéseiből azt szűröm le, azon túl hogy bunkó, hogy valószínű nem volt egyszerű élete, és most sem az, de...akkor se beszéljen így velem. Mérgesen indulok el, de aztán pár lépés után megállok, sóhajtok egy nagyot és lehiggadva szólalok meg kicsit halkabban.
- Igazán sajnálatos hogy a faluban senkivel nem lehet szót érteni - jegyzem meg, elnézek kicsit hosszasabban az egyik fa felett, kiszakadva innen a Viharfelhő völgyéből, valahova nagyon messzire, ahol idill van. Áh, butaság, rázom meg a fejem, elszabadítva ezzel pár rakoncátlan tincset, és mérgesen húzom ki hajamból a szalagot, hogy újra megkössem. Aztán, miután ezzel végzek, visszapillantok a fiúra, és egyszerűen süt belőle a közöny és szomorúság, nem tudom mire vélni, de könyörgöm, az égiekhez... ne az én csapattársam legyen...
- Ha nem hát nem muszáj velem szóba állni. Sziaa - búcsúzom el, és nem mozdulok, hagyom hogy ő menjen el ha akar, én még futok pár kört itt a gyakorlóterepen.
Ajánlott tartalom

Viharfelhő Völgy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Viharfelhő Völgy   Viharfelhő Völgy I_icon_minitime

Viharfelhő Völgy
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Boruto: New Generations Szerepjáték :: Az Öt Nagy Shinobi Nemzet :: A Villám Országa-
Ugrás: